topvans.nl
Topselectie van de experts! Bel 030 - 76 333 22 of mail info@topvans.nl

Financial lease

Voordeel

Financial lease is een leasevorm waarmee u de investering in uw wagenpark buiten uw normale bedrijfsfinanciering kunt houden. U bent de economische eigenaar en kunt uw nieuwe auto op uw bedrijfsbalans plaatsen.

 

U kiest de looptijd die het beste bij de gebruiksperiode en de afschrijving van uw auto past. Bij aanschaf van uw bedrijfsauto profiteert u van de investeringsaftrek. Dit betekent dat u géén belasting hoeft te betalen over (een deel van) het aanschaf bedrag.

 

Hoe groot uw voordeel is, hangt af van de totale investeringen die u in het betreffende boekjaar hebt gedaan. Lost u niet uw volledige leasebedrag af, dan scheelt dat in uw maandlasten.

 

Bij een Financial Lease met een slottermijn blijven de maandlasten voor uw leaseauto laag. U hoeft met een slottermijn niet het volledige leasebedrag af te lossen en dit levert aanzienlijk lagere maandlasten op. Over de slottermijn betaalt u tijdens de looptijd van het contract namelijk alleen rente, geen aflossing. Pas aan het eind van de looptijd betaalt u de slottermijn.

 

WAAROM IS topvans.nl DE BESTE KEUZE?

Topvans.nl werkt samen met onafhankelijke leasemaatschappijen die gespecialiseerd zijn in het MKB en de startende ondernemer. Door de samenwerkende landelijke autobedrijven is een zeer uitgebreid aanbod mogelijk van jonge gebruikte (bedrijfs)auto’s. Onze jarenlange ervaring in de leasebranche en de uitstekende samenwerking met diverse dealerorganisaties is een groot voordeel voor u!

 

WAT BETEKENT DAT VOOR U?

Dat u verzekerd bent van het beste aanbod. Volledige begeleiding van uw autofinanciering. Tussentijdse overstap is geen probleem. Geen financiering- of cashflow-/ liquiditeitsproblemen. Voor de startende onderneming een snelle en eenvoudige acceptatie.

 

De adviseurs bij Topvans.nl vinden met u altijd de beste leasevorm die bij u past. Wilt u meer informatie? Wij zijn bereikbaar via T. 030 - 76 333 22 of klik hier voor meer informatie.

 

 

Autonieuws

Het laatste Financiallease nieuws

Rijdt u maximaal 2 weken op de Nederlandse weg in een in het buitenland gehuurd, geleend of geleaset motorrijtuig dat is geregistreerd buiten Nederland? Dan is vrijstelling van bpm en mrb mogelijk. U hoeft dan geen bpm en mrb te betalen. Om die vrijstelling te krijgen, moet u bij ons hiervan melding doen. Gebruik daarvoor het online formulier Vrijstelling voor bpm en mrb bij kortstondig gebruik. Na de melding vrijstelling voor bpm en mrb bij kortstondig gebruik kunt u de gegevens van het formulier afdrukken. Bewaar de afdruk in de auto of bij de motor tijdens de vrijstellingsperiode.

Blijft het motorrijtuig na de vrijgestelde periode van 2 weken in Nederland? Dan moet u (veelal de bestuurder) aangifte doen voor de bpm en de mrb. Die aangifte moet u doen voordat de vrijgestelde periode van 2 weken voorbij is. U kunt Aangifte doen bij een van de bpm-aangiftepunten. U moet dan bpm en mrb betalen vanaf de eerste dag dat de auto, bestelauto of motor in Nederland is gebruikt.